Управување со комерцијални објекти

[vc_row css=".vc_custom_1536592365330{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column width="1/2"][vc_column_text…

Повеќе

Водовод и канализација

[vc_row css=".vc_custom_1536592511288{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column width="1/2"][vc_column_text…

Повеќе

Консултантски услуги за недвижен имот

[vc_row css=".vc_custom_1536592511288{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column width="1/2"][vc_column_text…

Повеќе

Системи за греење, ладење и вентилација

[vc_row css=".vc_custom_1536592511288{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column…

Повеќе

Реновирање и адаптација на деловен простор

[vc_row css=".vc_custom_1536592564918{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column…

Повеќе

Техничко одржување

[vc_row css=".vc_custom_1536592471393{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column…

Повеќе

Енергетска ефикасност

[vc_row css=".vc_custom_1536592511288{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column…

Повеќе

Одржување на хигиена

[vc_row css=".vc_custom_1536592636614{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column width="1/2"][vc_column_text…

Повеќе

За ФМС

ФМС дооел е специјализирана компанија која ги нуди сите услуги поврзани со имотот. Компанија која ќе го процени, идентификува и претстави најдоброто решение за предизвиците и проблемите со кои се соочува вашиот објект. Нудиме професионални услуги, имаме високо обучен кадар и користиме иновативна технологија.

konsultantski-uslugi-za-nedvizen-imoti

Специјализирана компанија

Специјализирана компанија за недвижен имот

Лиценцирана компанија

Сертифицирана ISO компанија

Навремени услуги

Воспоставена политика за квалитет, со цел да се осигура навремена реализација на услугите

Почнувајќи од вашата идеја и визија, преку нашата експертиза и практични знаења,
ние сме партнер за вашиот бизнис!

Што велат другите за нас

Последни статии