Специјализирана компанија за имоти

За нашата компанија

ФМС дооел е специјализирана компанија која ги нуди сите услуги поврзани со имотот. Компанија која ќе го процени, идентификува и претстави најдоброто решение за предизвиците и проблемите со кои се соочува вашиот објект. Нудиме професионални услуги, имаме високо обучен кадар и користиме иновативна технологија.

ФМС, исто така, претставува млада компанија со просперитетен тим кој професионално пристапува и одговара на сите предизвици. Компанија ориентирана кон изнаоѓање решенија, со единствена цел – да ви обезбеди квалитет со висок степен на економска оправданост.

ФМС ќе пружи поддршка и професионални совети за вашата компанија во процесот на влез на пазарот во Македонија од самиот почеток па сè до завршување на проектот. Обезбедуваме консултантски услуги за инвестиции и воспоставување на вашиот бизнис во југоисточна Европа. Нашата компанија соработува со низа меѓународни консултантски фирми од различни индустрии и ќе ви овозможиме меѓународно искуство со локални ескпертски познавања и поддршка.

Нашиот тим е тука за да ви помогне да ги постигнете вашите цели и да создадете дополнителни можности и потенцијал за вашата компанија. Ќе бидеме покрај вас во спроведувањето на сите предложени решенија сè до нивна целосна реализација.

konsultantski-uslugi-za-nedvizen-imoti

Специјализирана компанија

Специјализирана компанија за недвижен имот

Лиценцирана компанија

Сертифицирана ISO компанија

Навремени услуги

ФМС има воспоставено политика за квалитет, со цел да се осигура навремена реализација на услугите

Почнувајќи од вашата идеја и визија, преку нашата експертиза и практични знаења,
ние сме партнер за вашиот бизнис!

Секогаш сме во потрага по квалитетни и вредни кадри.