Услуги

Управување со комерцијални објекти

[vc_row css=".vc_custom_1536592365330{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column width="1/2"][vc_column_text…

Повеќе

Консултантски услуги за недвижен имот

[vc_row css=".vc_custom_1536592511288{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column width="1/2"][vc_column_text…

Повеќе

Реновирање и адаптација на деловен простор

[vc_row css=".vc_custom_1536592564918{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column…

Повеќе

Техничко одржување

[vc_row css=".vc_custom_1536592471393{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column…

Повеќе

Водовод и канализација

[vc_row css=".vc_custom_1536592511288{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column width="1/2"][vc_column_text…

Повеќе

Системи за греење, ладење и вентилација

[vc_row css=".vc_custom_1536592511288{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column…

Повеќе

Одржување на хигиена

[vc_row css=".vc_custom_1536592636614{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column width="1/2"][vc_column_text…

Повеќе

Енергетска ефикасност

[vc_row css=".vc_custom_1536592511288{margin-bottom: 30px !important;}"][vc_column…

Повеќе