Kонтактирајте нѐ

Ве молиме контактирајте нѐ ако имате какви било прашања или барања во врска со нашите услуги. На вашата порака ќе одговориме во рок од 24 часа.

  Име (задолжително)

  Емаил адреса (задолжително)

  Телефонски број (задолжително)

  Наслов

  Напишете ја вашата порака

  Локација

  Адреса

  ул. Филип Втори Македонски 3

  Соравиа Центар, Скопје

  Р. Северна Македонија

  Контакт

  +389 2 3222246

  +389(0)71990033

  contact@fms.com.mk
  www.fms.mk