Бизнис Центар „Соравиа„

Клиент: Бизнис Центар „Соравиа„
Локација: Скопје
Површина: 15.500 м2
Услуга:
1. Административно и финансиско управување
2. Консултантски услуги
3. Одржување на хигиена
4. Техничко одржување
Година: од 2015

soravia-molerisuvanje
soravia-upravuvanje
odrzuvanje-na-higiena
cistenje-garaza-soravia