Производи

Индивидуален контролер Standard III PREMTB100

Производител: LG

Опис

 • Вклучување и ислучување на уредите
 • Ѕиден (жичен) контролер
 • Контролирање на јачината на работа на вентилаторите на внатрешните единици
 • Подесување на посакуваната амбиентална температура
 • Подесување на режимот на работа
 • ЛЕД дисплеј од 4,3 ични на којшто се отчитуваат зададените параметри на работа – зададена температура, ниво на влажност на воздухот, режим на работа на вентилаторите
 • Опција за заклучување на копчињата (Child Lock)
 • Поставување на седмичен-годишен распоред на работа и тајмер
 • Функции за заштеда на потрошувачката на енергија – мониторирање на потрошувачката на енергија, поставување на таргет, контрола преку временско ограничување на работата на системот
 • Димензии: 120 х 120 х 16
 • Достапен во бела и во црна боја