Производи

Therma V HU091.U43

Производител: LG

Опис

Капацитет на греење, макс. 9,0 kW
Капацитет на ладење, макс. 9,0 kW
COP 2,70 / 3,70 / 4,40 W/W
EER 2,83 / 3,80 W/W
Енергетска ознака А+++ / А+
Работен притисок, макс. 3 bar
Напојување 220 V, монофазно
Работен опсег греење -20 ~ +35°C
Работен опсег ладење +5 ~ +48°C
Димензии на единицата 950 х 834 х 330 mm
Тежина на единицата 59 kg
Бучавост 65 dBA
Ладилно средство R410А
Внатрешна единица: HN1616.NK3
Температура на вода при греење +15 ~ +57°C
Температура на вода при ладење +6 ~ +30°C
Температура на санитарна вода во бојлер +30 ~ +50°C
Димензии на единицата 490 х 850 х 315 mm
Тежина на единицата 43 kg
Бучавост 44 dBA