Производи

SLB Brazed Plate Heat Exchanger

Производител: Cordivari

Опис

Нудат најкомпактно и економично решение за сите домашни и индустриски инсталации. Технологијата е базирана на соединување на 99% чисто бакарно лемење на повеќе плочи од нер’ѓосувачки челик. Соодветни се за загревање на санитарнавода или за греење, ладење, испарување и индустриски процеси.

Достапни се 4 модели во изолирана или неизолирана варијанта, дизајнирани за да ги задоволат сите потреби на корисникот.