Производи

Standard Plus Wi-Fi PC24SQ

Производител: LG

Опис

  • Како ладилно средство се користи еколошкиот фреон R32, кој е со високи перформанси, низок потенцијал на глобално затоплување (GWP) и ниско ниво на емисии на CO2.
  • Надворешните единици имаат двоен инвертер компресор, кој е со двоен ротор, целосно редизајниран во однос на структурата и механичките делови, што гарантира баланс, стабилност и ефикасност, и брзо ладење. Производот има намалени нивоа на вибрации и звучен притисок при стартување и стопирање на клима уредот.
  • Некои од внатрешните единици се компатибилни за да се поврзат и на мулти-сплит системите

Standard Plus

  • Клима уредот има вградено Wi-Fi за контрола преку апликацијата LG Smart ThinQ
  • LED дисплеј
  • Сплит системот се состои од една надворешна и една внатрешна единица која се монтира на ѕид

 

Технички карактеристики

Капацитет на ладење мин./ном./макс. [kW] 0,9 / 6,6 / 7,4
Капацитет на греење мин./ном./макс. [kW] 0,9 / 7,5 / 8,6
EER/COP [W/W] 3,05 / 3,35
SEER/SCOP [W/W] 6,6 / 4,1
Енергетска ознака за ладење/греење А++ / А+
Работен опсег при ладење [°C] -10 ~ +48°C
Работен опсег при греење [°C] -10 ~ +24°C
Проток на воздух при ладеење [m3/min] 8,0 / 10,5 / 13,1 / 16,1
Проток на воздух при греење [m3/min] 10,5 / 13,1 / 16,1
Бучавост при ладење [dBA] 31 / 34 / 42 / 47
Бучавост при греење [dBA] 34 / 42 / 47
Димензии на надворешна единица [mm] 870 х 650 х 330
Димензии на внатрешна единица [mm] 998 х 345 х 210
Тежина на внатрешна единица [kg] 11,9