Производи

Модел VNT6000 Cordivari

Производител: Cordivari

Категорија:

Опис

Новите фенкојлери од италијанскиот бренд ‘’Cordivari” се ултра модерни, виско ефикасни и тивки уреди за греење и ладење. Нивниот тенок дизајн, контролниот екран на допир како и изборот на повеќе бои ги прави современ, елегантен и стилски додаток за секој дом.
Карактеристики:
– Единечна ултра компактна структура со тенок дизајн и ниска бучава
– Високо ефективен монофазен мотор без четкици
– Изменувач на топлина со висока ефикасност
– Модерен и иновативен термостат на допир
– Полипропилен филтер
– Поцинкувана и бојадисана метална структура, комплет со изолациона решетка изработена од алуминумска легура
– Кондензациски сад со anti-drip изолација
Различниот избор на елегантни и актуелни бои дозволува овие фенкојлери да се вклопат во вашиот дом или канцеларија

Технички карактеристики

Модел: VNT6000 Мин. Макс.
Проток на воздух [m3/h] 220 460
Максимална потрошувачка [W] 27
Ниво на бучавост [dB(A)] 19,1 42
Напојување 230 V / 50 Hz
Димензии [mm] 1094 x 558 x 129
Тежина сува/работна [kg] 28 30
Топлински капацитет при темп. на вода 70°C и амбиентална темп. 20°C
Моќност при греење [W] 3360 4629
Проток на вода [l/s] 471
Пад на притисок [kPa] 19,00
Топлински капацитет при темп. на вода 50°C и амбиентална темп. 20°C
Моќност при греење [W] 2036 2836
Проток на вода [l/s] 453
Пад на притисок [kPa] 18,50
Ладилен капацитет при темп. на вода 7/12°C и амбиентална темп. 27/19°C
Моќност при ладење [W] 1834 2154
Проток на вода [l/s] 453
Пад на притисок [kPa] 22,00