Производи

Бојлер Bolly 2 ST

Производител: Cordivari

Категорија:

Опис

Бојлер за санитарна топла вода со 2 изменувачи

Технички карактеристики

 • Изработен од лесен челик со Polywarm® слој
 • Топлински изменувач исто така изработен од лесен челик со Polywarm® слој
 • Достапни во капацитет од 150; 200; 300; 400; 500; 800; 1000; и 1500 литри, со опција за термичка изолација со:
  • Еколошка тврда полиуретанска пена (за сите модели)
  • Мека поилестерна волна, направена од 100% рециклиран материјали (за моделите од 800, 1000 и 1500 литри)
 • Термичка изолација со еколошка и цврста полиуретанска пена
 • Силиконски заптивки соодветни за вода наменета за пиење
 • Складирање на вода со максимален притисок до 10 bar (модели од 150 до 800); односно до 8 bar (модели 1000 и 1500). Максималната температура при складирање е 90°С.
 • Максимален притисок на електричниот грејач до 12 bar и максимална температура до 110°С.
 • Достапни се и дополнителни електрични грејачи зависно од моделот на бојлерот, монофазни (од 1,5; 2; и 3 kW) или трофазни (од 4; 5; 6; 9; и 12 kW)