Производи

Радијатори Cordivari

Производител: Cordivari

Категорија:

Опис

Радијаторите се достапни во различни димензии, форми, бои и принтови на уметнички дела. Го оплеменуваат просторот така што му даваат уметничка нота преку која ја кријат функцијата на грејно тело.