СТУДИИ НА СЛУЧАИ 

НАШИ КЛИЕНТИ 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ 

ул. „Филип Втори Македонски“ бр.3,

1000 Скопје, Р. Северна Македонија

+389 (2) 3 222 246

+389 71 99 00 33

contact@fms.com.mk

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ 

ул. „Филип Втори Македонски“ бр.3,

1000 Скопје, Р. Северна Македонија

+389 (2) 3 222 246

+389 71 99 00 33

contact@fms.com.mk