КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ 

Ве молиме контактирајте нѐ ако имате какви било прашања или барања во врска со нашите услуги. На вашата порака ќе одговориме во рок од 24 часа.

„FMS - Facility Management Services“ дооел

Адреса

ул. „Филип Втори Македонски“ бр.3,

1000 Скопје, Р. Северна Македонија

Телефонски број

+389 (2) 3 222 246

+389 71 99 00 33

Е-пошта

contact@fms.com.mk

Вработување

Секогаш сме во потрага по квалитетни и вредни кадри.

ВЕ МОЛИМЕ КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ НА: jobs@fms.com.mk

Кликнете ТУКА да ги видите нашите отворени работни места!